Frijsenborg Explorer


Frijsenborg Slot

Søndag d. 17. august var Helle og jeg inviteret til at lave opvisning ved Frijsenborg Explorer. Det er svært at forklarer hvad det egentlig er - en stor udendørs heste-, hunde-, jagt- og fiskeri event. Der var ihvertfald mange mennesker og en rigtig hyggelig stemninge. Og en masse at kigge på.

Vi startede hjemme fra MEGET tidligt!!!

Første udfordring var at pakke bil... Om 14 dage kører vi til England i samme bil og Mmmm, vi har rigeligt plads!!! Vi kan nærmest bo i bilen så stor er den!!! Ok, vi havde nok over-vurderet bilens størrelse lidt og så er vores pakke-talent altså ikke fantastisk!

Og så afsted mod Hammel i Jylland.

Vi havde naturligvis vores sædvanlige pause ved Kildebjerg rasteplads inden vi fortsatte til Frijsenborg.


Vores 'lejr'. Vi havde vendt åbningen af teltet væk fra publikum, så vi kunne skifte tøj i fred for publikum.

Vi havde 2 opvisninger - en kl. 13 i hovedringen og en kl. 15 i Royal Canins ring. Alle 5 opvisninger i hovedringen gik helt fantastisk. Vores hunde var så seje!!!! De var virkelig super!!!!
Både Robbie og Biscuit gik lidt kold i går i Vejen, men i dag var de på mærkerne og dansede deres hjerter ud. De var WOW! :-)

-Og det på trods af, at de parterede et dødt dyr i ringen lige inden vi skulle på!!!!

Desværre har vi ingen fotos fra opvisningen. Vi havde simpelthen ikke tid til at tage dem. Vi lavede 5 programmer på 30 minutter, så når vi ikke selv var i ringen, så skiftede vi tøj eller varmede hund op.
Puh, hvor er der travlt når man skal i ringen så hurtigt efter hinanden.

Mellem vores to opvisninger fulgte vi med i nogen af de andre opvisninger og konkurrencer. Det mærkligste var uden tvivl 'Highland Games'. Mænd i nederdel og uldne sokker, der kastede bjælker!!!! Mmmmm - Og så synes folk at Dog Dancing er lidt sært??????

Der var også spring konkurrencer. Det var straks mere cool at se på!

Desuden var der et utal af forskellige hundeopvisninger... redningshunde, gode råd til hvalpekøbere, jagthunde, narkohunde osv. osv. osv.


Redningshunde

Dagens sidste opvisning var i Royal Canin ringen. Den var langt mindre end hovedringen, men ikke mindre end en indendørs konkurrencering. Robbie, Cookie og Doggie lavede hver et program og Whisper lavede to. Ringen var svær at arbejde i. Ujævn og mange dufte, men hundene gjorde det godt. Helle nåede at tage billeder af Robbie, da hun selv var færdig med sine programmer, så her er lidt 'Don't Tell Mama'.

Mine strømper gik i stykker lige inden jeg gik ind og jeg kunne ikke nå at gøre noget ved det, så jeg optrådte med et kæmpe hul på knæet. Yiks!!!!
Men det er altså ikke nemt at tage netstrømper på når man er varm, har super travlt og et adrenalin-niveau over middel!!!

Og så gik det hjemad! Det føltes som om, at Hammel på mystisk vis var rykket længere væk fra Sjælland i løbet af dagen... Bare spørg Hazy. Hun var TRÆT!