BCKs Oktober Konkurrence & Træningsdage

Traditionen tro havde BCK inviteret til Oktober Konkurrence med engelsk dommer og underviser. Konkurrence d. 4. okt. og træning d. 5. og 6.

Vores engelske gæste dommer og træner var Ann DeRizzio.

HTM udvalget bestående af Helle, Johanna og jeg skulle mødes tidligt lørdag morgen i hallen på Grønnegade Kaserne i Næstved for at gøre klar til konkurrencen... Og sikke en start på dagen!!!!

Johanna havde tæpper, musik anlæg og ikke mindst nøglen til hallen i hendes bil og hendes bil.... VILLE IKKE STARTE!!!! Birgitte havde tilbudt at komme tidligt og hjælpe til, så Helle, Birgitte og jeg stod ude foran hallen og blev mere og mere stressede, mens Johanna brød samtlige færdselsregler og fartgrænser for at komme frem!!!

Endelig - Johannas bil... Tæpperne ind og så i gang!

Vi beklager kære deltagere, hvis tæpperne ikke lå helt så pænt som I er vant til!

Jeg nåede kun at sætte mine egne hunde ind i hallen, så skulle jeg tilbage til Sorø efter Ann.


Det var Beats første HTM konkurrence!
Men han var nu ikke imponeret over udpakningen - det fandt han ret kedeligt!

Vi blev klar til kl. 10! Spørg ikke hvordan!

Dagens første klasse var HTM kl. 3 - den eneste klasse jeg stillede op i.


HTM dommerne Helle, Ann og Heidi

Robbie var min første hund i ringen. Han er ikke vild med indendørs konkurrencer og bliver meget utryg. Han bliver langsom og har brug for at holde øje med alt hvad der sker omkring ham, men han klarede den fint i dag. Lidt uopmærksom og et par links der ikke virkede, men han hang ikke og han gjorde det pænt. Han blev nr. 3 i klassen med sit program til Lloyd Webber's 'Variation'.

Whisper var WOW!!! Han var super sej at arbejde med. Jeg har haft et par gange i år, hvor jeg bestemt ikke var tilfreds med vores HTM præstation, men i Næstved var han kanon :-)
Han fik også 27, 17 points og vandt klassen med mere end 4 points mere end nr. 2. Jubiiii - han er en cool fyr!


'Ratatouille'

Vi fik i øvrigt også Ann DeRizzios præmie for bedste kostume for Ratatouille :-)

I Freestyle klasserne var jeg dommer og det var især en god oplevelse at dømme kl. 1. Vi har nogle store stjerner på vej op!!! Klassen blev vundet af Helle Larssen m. Doggie og Helle S. Nielsen med Besenji Selma blev nr. 2. Så vidt jeg husker blev Anja med Queeny nr. 3.

En vellykket og god dag. Travl, men alligevel hyggelig.

Søndag morgen var der træningsdag. Jeg skulle ikke selv deltage, men var der som værtinde.

Ann havde lagt et afvekslende program med feed-back fra lørdagens konkurrence, arbejde med motivation, tricks og improvisation. Ind imellem var der tid til hygge-snak, hvalpeleg og socialt samværd.


Beat og Lucia leger


Hazy havde været med Johanna til rally prøve søndag morgen, men kom tilbage først på formiddagen - godt våd af regnen, men med en ny titel RB. Hun bestod sin rally prøve med 99 point og som 2. vinder.

Mandag var Hazyland hundene og jeg tilmeldt træningsdagen og det er altid sjovere når man selv er med :-). Og når man er vant til selv at undervise, er det skønt bare at kunne arbejde med mine egne hunde, lytte og slappe af uden at tænke over hvad alle andre gør.


Hmmm ja...
Det er ikke noget Heidi og jeg er stolte af, men når trangen kommer over en så må man jo...
Jeg bebrejder Richard!!!!!
(Og Heidi og jeg er faktisk i takt på dette billede!!! Musikke var Wonderful Copenhagen :-D)


Helle kæmper med sin Boa


Birgitte


Marianne

Når de andre handlere og hunde arbejdede eller der var teori, var der rigeligt tid til at have Beat ude og socialisere ham. Da jeg fik Beat var han meget usikker over for hunde af andre racer end Border Collie, men han er efterhånden rigtig god til alle mulige racer og mandagens kursus var super for ham.


Birgittes puddel Xenia


Gnavne Yatzy...


... var ikke altid gnaven :-)


Og Mugges Spicy


Når ikke der var andre at lege med, måtte Julemanden stå for tur!


Og det er super godt for en ung, tændt Border Collie at se på andre der arbejder...
Det kræver træning ikke at hyle og hoppe rundt når man gerne vil være med!

Sidst på dagen improviserede vi til et stykke musik vi fik ved lodtrækning. Johanna og jeg byttede hund og musik. Soda og jeg optrådte til 'Saturday Night Fever', som jeg med skam må erkende at jeg ikke kender... Men hvem har ikke set Travolta med den ene hånd på hoften og den anden oppe i luften? Såh det kunne vi ihvertfald også! :-)

Johanna og Biscuit dansede til 'Happy Talk' - og nej, den kendte vi heller ikke :-)
Jeg havde koreograferet det perfekte progam til dem!!! Der var måne og flyvende fugle og det hele, men ikke om de ville lave det! Hmpf!

Inge-Dorte er ikke en stor tilhænger af improvisationens kunst. Hun ville ikke optræde, så hun lånte sin hund Ari til Ann DeRizzio.

Helga deltog hele dagen med låne-hund. Hun dansede med Hazy, min gamle 12 årige pige. Det gik super fint! Så fint at Helga vandt præmien for bedste improvisation! Tillykke :-)

Tirsdag underviste Ann DeRizzio i lydighed for Dansk Kennel Klub og onsdag var det tid til at køre til lufthavnen og vinke farvel - tid til at rejsej hjem til England.


Dansk Kennel Klub - lydighedstræning